FIX - LUX I SHIJES

Evente


Dita e verës në Elbasan

14/03/2017

Në Elbasan është organizuar festa tradicionale për ditën e verës ku përveç të tjerash nuk mund të mungonte edhe shija e vetme dhe e pakrahasueshme e kompanisë “FIX PRO” sh.p.k., ajo ka qenë dhe mbetet promotori i gjithë eventeve madhore që organizohen kryesisht në sektorin ushqimor.


FIX Pro në panairin HoReCa

03/03/2017

Kompania “FIX PRO” sh.p.k. pjesëmarrëse në Panairin HoReCa në datat 3-5 Mars 2017.


Prezantimi i filialit të ri në Tiranë

27/01/2017

Më 27 janar 2017 u prezantua filiali i ri në Tiranë. Fjalën hapëse të administratorit mund ta gjeni këtu.


Fix Grill (Korçë)

06/07/2013

Më 6 korrik 2013 hapi dyert në qytetin e Korçës “Fix Grill”, i cili është një lokal veror me ambjente shumë të këndshme e të përshtashme kryesisht për familjarë. Në këtë ambjent ka bar-kafe që funksionon që në mëngjes si dhe në drekë e darkë funksionon një kuzhinë me produktet më speciale të sallamerisë “Fix […]


Festa e Birrës ne Korçë

11/01/2017

Kompania “FIX PRO” sh.p.k ka qenë pjesëmarrëse në të gjitha aktivitetet dhe veprimtaritë festive të organizuara në qytetin e Korçës dhe jashtë saj. “FIX PRO” sh.p.k. ka qenë pjesëmarrës i vetëm në festën më të madhe të Birrës që organizohet në qytetin e Korçës çdo vit prej 2007-ës dhe në vazhdim, duke ofruar për gjithë […]


Pjesëmarrje në Panaire

07/09/2016

Kompania jonë “FIX PRO” sh.p.k. ka marrë pjesë në të gjitha panairet e agrobiznesit dhe në panairet e përvitshme që organizohen në sektorin e produkteve ushqimore në qytetin e Korçës dhe më gjerë.


Festa në Tiranë

11/03/2016

Në Tiranë janë organizuar shumë festa të ndryshme për evenimente madhore, ku përveç të tjerash nuk mund të mungonte edhe shija e vetme dhe e pakrahasueshme e kompanisë “FIX PRO” sh.p.k.