FIX - LUX I SHIJES

Festa e Birrës ne Korçë

11/01/2017Kompania “FIX PRO” sh.p.k ka qenë pjesëmarrëse në të gjitha aktivitetet dhe veprimtaritë festive të organizuara në qytetin e Korçës dhe jashtë saj. “FIX PRO” sh.p.k. ka qenë pjesëmarrës i vetëm në festën më të madhe të Birrës që organizohet në qytetin e Korçës çdo vit prej 2007-ës dhe në vazhdim, duke ofruar për gjithë pjesëmarrësit të gjitha llojet e produkteve të zgarrës dhe të tjera.