FIX - LUX I SHIJES

MË SHUMË SE 100 PRODUKTE

Të krijuar nga mjeshtrat e përpunimit të mishit.

LEXO MË SHUMË

SALLAM SI QËMOTI

Është specialitet i kompanisë "FIX PRO" Sh.p.k. dhe ka një vlerë të lartë ushqimore dhe cilësi të garantuar nga përbërësit e tij dhe nga kushtet e prodhimit.

LEXO MË SHUME

FIX FOR KIDS

Një recetë tepër speciale e krijuar me shumë dashuri dhe kujdes vetëm për fëmijët tuaj!

LEXO MË SHUME

Fabrika

Fabrika jonë ka një sipërfaqe prej 1400m2 dhe përdor teknologjinë më të fundit gjermane të përpunimit të mishit.

Lexo më shumë
Fabrika FIX

Pikat e shpërndarjes

FiX PRO ka një rrjet shpërndarje që përfshin të gjitha qytetet kryesore të Shqipërisë

Lexo më shumë
Magazina FIX
Restorane FIX

Restorantet FIX

FIX PRO ka një zinxhir restorantesh të sukseshme në të gjithë zonat e Shqipërisë. Në të gjitha restorantet tona cilësia është prioritet.

Lexo më shumë
Receta FIX

Recetat FIX

FIX PRO ka një shumllojshmeri recetash që janë krijuar duke ndjekur traditen e zonës nga mjeshtrat e përpunimit të mishit

Lexo më shumë

KUSH JEMI

“FIX PRO” sh.p.k. është sallameria më e re në industrinë e përpunimit të mishit, e cila ushtron aktivitetin e saj që prej vitit 2003.

PRODUKTET FIX

Të krijuar nga mjeshtrat e përpunimit të mishit.

SHIKO PRODUKTET

RESTORANTE

Në të gjitha restorantet tona cilësia është prioritet.

SHIKO RESTORANTET

HISTORIA

E kompanisë sonë

LEXO HISTORINË