FIX - LUX I SHIJES

Dita e verës në Elbasan

14/03/2017Në Elbasan është organizuar festa tradicionale për “Ditën e Verës” ku përveç të tjerash nuk mund të mungonte edhe shija e vetme dhe e pakrahasueshme e produkteve të kompanisë “FIX PRO” sh.p.k., ajo ka qenë dhe mbetet promotori i gjithë eventeve madhore që organizohen kryesisht në sektorin ushqimor.