FIX - LUX I SHIJES

Festa në Tiranë

11/03/2016Në Tiranë janë organizuar shumë festa të ndryshme për evenimente madhore, ku përveç të tjerash nuk mund të mungonte edhe shija e vetme dhe e pakrahasueshme e kompanisë “FIX PRO” sh.p.k., ajo ka qenë dhe mbetet promotori i gjithë eventeve madhore që organizohen kryesisht në sektorin ushqimor.