FIX - LUX I SHIJES

PROSHUTË VIÇI (E ZIER)


Përbërësit

–  Shpatull vici e zgjedhur

– Marinuar dhe  masazhuar me erëza të zgjedhura dhe kripë

– 0 -2% yndyrë

Mënyra e përpunimit

– I zier

Mishi
Viç
Viç
Shkon me
Birrë