FIX - LUX I SHIJES

PROSHUTË VIÇI (E TYMOSUR)


Përbërësit

– Shpatull viçi e zgjedhur

– Marinuar dhe  masazhuar me erëza të zgjedhura dhe kripë

– 0 -2% yndyrë

Mënyra e përpunimit

– I zier, i tymosur në mënyrë tradicionale me dru ahu

Mishi
Viç
Viç
Shkon me
Verë të kuqe