FIX - LUX I SHIJES

PROSHUTE  PULE E  TYMOSUR


Përbërësit

– Fileto  pule

– Marinuar dhe  masazhuar me erëza të zgjedhura dhe kripë

– 0 -2% yndyrë

Mënyra e përpunimit

– I zier, i tymosur në mënyrë tradicionale me dru ahu

Mishi
Derr
Pulë
Shkon me
Verë të bardhë
Djathë