FIX - LUX I SHIJES

HOT DOG


Përbërësit

– Fileto pule, mish pule i ndarë mekanikisht

– Pa gluten

– Konservant natyral nga ekstrakte bimore

Mënyra e përpunimit

–  I tymosur

–  Marinuar me erëza të zgjedhura dhe kripë

Mishi
Derr
Pulë
Shkon me
Djathë