FIX - LUX I SHIJES

PIKNIK


Përbërësit

– Fileto pule, mish pule i ndarë mekanikisht

– Pa gluten

– Konservant natyral nga ekstrakte bimore

Mënyra e përpunimit

–  I zier

–  Marinuar dhe masazhuar me erëza të zgjedhura dhe kripë

Mishi
Derr
Pulë
Shkon me
Djathë