FIX - LUX I SHIJES

ÇIKI


Përbërësit

– Fileto pule

– 0-2% yndyrë

– Pa gluten

– Konservant natyral nga ekstrakte bimore

Mënyra e përpunimit

–  I zier

–  Marinuar dhe masazhuar me erëza të zgjedhura dhe kripë

Mishi
Derr
Pulë
Shkon me
Djathë