FIX - LUX I SHIJES

PANÇETA


Përbërësit

– Pançetë derri e zgjedhur

– Marinuar dhe  masazhuar me erëza të zgjedhura dhe kripë

Mënyra e përpunimit

– I tymosur në mënyrë tradicionale me dru ahu

Mishi
Derr
Derr
Shkon me
Djathë
Birrë