FIX - LUX I SHIJES

PROSHUTË KOFSHË DERRI (E TYMOSUR)


Përbërësit

– Kofshë derri e zgjedhur

– Marinuar dhe  masazhuar me erëza të zgjedhura dhe kripë

–  0 -2% yndyrë

Mënyra e përpunimit

– I zier, i tymosur në mënyrë tradicionale me dru ahu

Mishi
Derr
Derr
Shkon me
Verë të bardhë
Djathë