FIX - LUX I SHIJES

LLUKANIK FSHATI


Përbërësit

– Prodhuar nga pjesë të zgjedhura mish viçi, derri

– Erëza natyrale

– I pasur në aroma dhe shije

Mënyra e përpunimit

–  I mbushur në zorrë natyrale (e ngrënshme)

–  I freskët

Mishi
Viç
Viç
Derr
Derr
Shkon me
Birrë