FIX - LUX I SHIJES

KONDRA FILETO DERRI


Përbërësit

– Kondrafileto derri e marinuar me erëza të zgjedhura dhe kripë

– 0 -2% yndyrë

Mënyra e përpunimit

– trajtuar sipas një procesi të zgjedhur termik , I tymosur nga druri I ahut

Mishi
Derr
Derr
Shkon me
Birrë